Διπλά στερεοφωνικά ηχεία ήταν κάτι, επειδή το HTC το έφερε πολύ για πρώτη φορά. Η Motorola πολύ δημοφιλώς το δημιούργησε μεταξύ των smartphones του σχεδίου του προϋπολογισμού με το Moto G2. Επειδή τότε η κυριαρχία της Motorola στο τμήμα του σχεδίου του προϋπολογισμού αντικαταστάθηκε από την Xiaomi, καθώς και δεν ήταν τεράστια σε διπλά ηχεία. Στη συνέχεια, η Apple πήδηξε τελικά στο σκάφος καθώς και τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία κατέληξαν να είναι κάτι για άλλη μια φορά τουλάχιστον μεταξύ των ναυαρχίδων. Αυτή ήταν η κατάσταση για περίπου 2 χρόνια καθώς και πολύ περισσότερο τώρα. Επιπλέον, κάθε φορά, κάθε ναυαρχίδα OnePlus συνέχισε να ανακαλύπτει με ένα μόνο ηχείο που βλέπει κάτω. OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 καθώς και τώρα το OnePlus 6t. Εξάλειψαν ακόμη και την υποδοχή των ακουστικών, καθώς δεν μπορούσαν να ανακαλύψουν την περιοχή για ένα ακόμη ηχείο. Ευτυχώς, η ισχυρή υποστήριξη της γειτονιάς του σχεδιαστή για αυτά τα gadgets έχει εγγυηθεί ότι μπορείτε να επιτρέψετε τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία με μη αυτόματο τρόπο.

Mod stereo stereo 6t 6t

Η τεχνική είναι να χρησιμοποιήσει το ακουστικό ως δευτερεύον ομιλητή. Το ακουστικό, βέβαια, δεν είναι σχεδόν τόσο δυνατά ή φανταστικό να ακούγεται σαν ένα πραγματικό ηχείο. Δεν υπονοείται ότι χρησιμοποιείται ως ομιλητής. Εάν επρόκειτο να ενισχύσετε χειροκίνητα την παραγωγή του θορύβου πέρα ​​από το σημείο που το υλικό μπορεί να αντιμετωπίσει με την ευκολία, ίσως καταλήξετε να καταστρέψετε το ακουστικό σας. Αυτό είναι ένα ζήτημα που αποκαλύπτουν πολλοί άνθρωποι όταν σκέφτονται για τέτοια mods.

Όπως είπαμε, αν δεν παρεμβαίνει με το χέρι, το ακουστικό σας είναι αρκετά ασφαλές. Οι σχεδιαστές αυτών των mods εγγυώνται ότι. Ο Acervenky, ο σχεδιαστής του mod που επιτρέπει στα στερεοφωνικά ηχεία στο OnePlus 6T, αναφέρει ρητά ότι και αυτό. Αυτός ο σχεδιαστής είναι επίσης υπεύθυνος για το στερεοφωνικό ηχείο mod για το OnePlus 6.

Όπως όλα τα άλλα στερεοφωνικά mods για τα προηγούμενα gadgets OnePlus, όπως το Mod OnePlus 6 ή OnePlus 5/5T, το Acervenky για το OnePlus 6T είναι επίσης ένα Magisk mod. Αυτό σημαίνει ότι το OnePlus 6T θα πρέπει να έχει τις ρίζες σας μέσω του Magisk.

Το αρχικό στερεοφωνικό ηχείο mod δημιουργήθηκε για το OnePlus 3T από το Magura320. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για να συνεργαστεί με το OnePlus 5 με ένα ακόμη XDA Dev Ram4Ufriends. Ήταν όταν για άλλη μια φορά προσαρμόστηκε για να συνεργαστεί με το OnePlus 5T από το ανώτερο μέλος της XDA Andrizmitnick. Ο Acervenky πιστώνει αυτά τα devs για τα mods του για το OnePlus 6 καθώς και το OnePlus 6T.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ-Τα προεπιλεγμένα επίπεδα όγκου που ορίζει αυτό το mod για το ακουστικό είναι χωρίς κίνδυνο καθώς και δεν θα έπρεπε να το βλάψει. Ακόμα, ούτε εμείς ούτε ο σχεδιαστής μπορεί να το διαβεβαιώσει. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο βήμα, καθώς και εσείς είστε υπεύθυνοι εάν επιλέξετε να το πάρετε.

Απαιτήσεις

Ριζωμένο OnePlus 6T

Oxygen OS

Μελών

Κατεβάστε

Op6t-sereo_magisk_v2.zip

Op6t-sereo_magisk_v2_boosted.zip

Op6t-sereo_magisk_v2_extreme.zip

Πώς να επιτρέψετε στερεοφωνικά ηχεία στο OnePlus 6

Κατεβάστε οποιονδήποτε από τις μονάδες Magisk από τους παραπάνω συνδέσμους.

Ανοίξτε το Magisk Manager καθώς και κατευθυνθείτε προς την ενότητα Ενότητες χρησιμοποιώντας το συρτάρι πλευρικού μενού.

Εδώ, πατήστε στο κουμπί Floating+στο κάτω μέρος.

Μεταβείτε στα κατεβάσετε δεδομένα ZIP καθώς και για να τα επιλέξετε για να το ρυθμίσετε.

Επανεκκινήστε το gadget για να τεθούν σε ισχύ οι τροποποιήσεις.

Πηγή: XDA

Leave A Comment

Recommended Posts

Λήψη: TVOS 10.1.1 καθώς και WATCHOS 3.1.3 Τελική έκδοση κυκλοφόρησε

TVOS 10.1.1 καθώς και WatchOS 3.1.3 για την Apple TV καθώς και Apple Watch είναι διαθέσιμα για λήψη καθώς και Αυτή τη στιγμή σε όλες τις συμβατές συσκευές. Η επίσημη δημόσια απελευθέρωση και των δύο πλατφορμών συμμορφώνεται με την ON από μια […]

eqikk

Οι καλύτερες νέες εφευρέσεις επιστήμης 2008

δεν πρέπει να ξεπεράσουν, εξέχουσα επιστήμη δημοσίευσε το καλύτερο από το νέο του 2008, καθώς και συσκευαστεί με βίντεο καθώς και γκαλερί εικόνων. Οι εμπνευσμένες εφευρέσεις περιλαμβάνουν το ηλεκτρικό αεροπλάνο Pipistrel Taurus, το μακρύτερο πτητικό ηλεκτρικό αεροπλάνο, το μακρύτερο πυρήνα 2 Duo, […]

eqikk