Χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο στυλ γραμματοσειράς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξατομίκευσης smartphone για να απολαύσετε μια ξεχωριστή αίσθηση. Εάν διαθέτετε ένα gadget Samsung Galaxy με ζελέ Bean, Android Lollipop ή Marshmallow καθώς και θέλετε να απολαύσετε τα flipfonts σε αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε το Samsung Gort Styles APK από κάτω. Λάβετε στυλ γραμματοσειράς για τα gadgets της Samsung από κάτω χωρίς προνόμιο ρίζας.

Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό ενός τηλεφώνου για όλη τη ζωή, καθώς και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δεν μπορούμε να συνδεθούμε με την ίδια ακριβώς εμφάνιση καθώς και την αίσθηση της ατομικής διεπαφής αυτού του τηλεφώνου, εφόσον το διατηρούμε. Κάποιος έχει δηλώσει σωστά ότι δεν υπάρχει ευτυχία χωρίς καινοτομία. Αναζητούμε πάντα κάτι φρέσκο ​​καθώς και καινούργιο για τα τηλέφωνά μας – νέα ταπετσαρίες, νέα θέματα, νέα ROMs καθώς και έτσι.

Μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από πράγματα για να εξατομικεύσετε το κινητό σας gadget με νέους τρόπους, ωστόσο, όταν αφορά την αλλαγή των γραμματοσειρών, πολλοί από εμάς δεν έχουν πολλές επιλογές. Πολλές από τις εφαρμογές καθώς και τα mods που μπορούν να αντικαταστήσουν τα στυλ γραμματοσειράς συστήματος του τηλεφώνου μας χρειάζονται ρίζα καθώς και ακόμη και όταν το έχετε, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να αναβοσβήνετε το gadget σας για πάντα!

Εάν έχετε μια συσκευή Samsung Galaxy, ένα τηλέφωνο ή ένα tablet, απολαμβάνοντας νέα στυλ γραμματοσειράς γίνεται ένα τόσο απλό τρυπάνι που ακόμη και οι noobs μπορούν να εκτελέσουν σαν το παιχνίδι ενός παιδιού. Στο Droidviews, έχουμε ήδη μια εξαιρετική συλλογή από πολυάριθμα στυλ γραμματοσειράς για συσκευές Galaxy, ωστόσο όλα αυτά είναι εκεί ως ιδιωτικά αρχεία APK. Απλά πρέπει να τα ρυθμίσετε καθώς και να τροποποιήσετε τα στυλ γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις gadget.

Ωστόσο, τώρα απαιτείται να δημιουργήσετε αυτά τα δεδομένα FlipFont APK ένα προς ένα, καθώς το WinB33 από το XDA έχει συσκευάσει περίπου 350 (341 για να είναι ακριβής) Samsung Gront Styles ως μόνο ένα APK. Όλα αυτά τα στυλ γραμματοσειρά έχουν συγκεντρωθεί από τον ιστό, καθώς και τώρα προσφέρονται για το τηλέφωνο ή το tablet σας Samsung Galaxy. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι δεν απαιτείται να ριζώσει το gadget σας για να ρυθμίσετε ή να εφαρμόσετε τη γραμματοσειρά.

Εγκαταστήστε τα δεδομένα APK από κάτω, αντιγράψτε στην κάρτα SD της συσκευής σας, ανοίξτε την εφαρμογή δεδομένων μου καθώς και ρυθμίστε την. Για να εφαρμόσετε τις γραμματοσειρές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εμφάνιση στυλ γραμματοσειράς καθώς και να εφαρμόσετε την προτιμώμενη γραμματοσειρά.

Κατεβάστε στυλ γραμματοσειράς για τη Samsung (APK)

Power_flipfonts.apk (351 στυλ γραμματοσειρών | 16.05 MB)

Xda-power.fonts.apk (1032 στυλ γραμματοσειρών | 65.4MB)

Ενημέρωση (Δεκέμβριος 2017)

Δοκιμάστε την πιο πρόσφατη δέσμη στυλ γραμματοσειράς για τα gadgets του Samsung Galaxy που τρέχουν Android Nougat ή Oreo:

Εγκαταστήστε 1000+ στυλ γραμματοσειράς σε gadgets samsung που τρέχουν χωρίς ρίζα

Για να κατεβάσετε πολύ περισσότερες γραμματοσειρές, κάντε κλικ εδώ!

Leave A Comment

Recommended Posts

Λήψη: TVOS 10.1.1 καθώς και WATCHOS 3.1.3 Τελική έκδοση κυκλοφόρησε

TVOS 10.1.1 καθώς και WatchOS 3.1.3 για την Apple TV καθώς και Apple Watch είναι διαθέσιμα για λήψη καθώς και Αυτή τη στιγμή σε όλες τις συμβατές συσκευές. Η επίσημη δημόσια απελευθέρωση και των δύο πλατφορμών συμμορφώνεται με την ON από μια […]

eqikk

Οι καλύτερες νέες εφευρέσεις επιστήμης 2008

δεν πρέπει να ξεπεράσουν, εξέχουσα επιστήμη δημοσίευσε το καλύτερο από το νέο του 2008, καθώς και συσκευαστεί με βίντεο καθώς και γκαλερί εικόνων. Οι εμπνευσμένες εφευρέσεις περιλαμβάνουν το ηλεκτρικό αεροπλάνο Pipistrel Taurus, το μακρύτερο πτητικό ηλεκτρικό αεροπλάνο, το μακρύτερο πυρήνα 2 Duo, […]

eqikk