επηρεασμένη από την αναπαραγωγή του θρύλου της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Zelda, εκπαιδευόμενους του Mohael Abdellatif] καθώς και [Michael Ross] παρήγαγαν ένα online παιχνίδι τοξοβολίας ως τους ECE 4760 τελικό έργο. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα τόξο εξοπλισμένο με online βέλη καθώς και ένα στόχο που έβαλε περίπου 20 ft μακριά. Ο παίκτης έχει τρεις γύρους για να φτάσει όσο το δυνατόν υψηλό από ένα σκορ. Μια οθόνη μικρής οθόνης εμφανίζει τις οδηγίες, καθώς και μια εικόνα όπου ο πυροβολισμός χτύπησε πραγματικά στο στόχο.

Πατώντας ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος του τόξου Ρυθμίστε ένα online βέλος. Ένας αισθητήρας τεντώματος επικοινωνεί με ένα μικροελεγκτή για να καταλάβει όταν η συμβολοσειρά τόξου έχει σχεδιαστεί καθώς και απελευθερωθεί. Όταν το τόξο σχεδιάζεται, μια γραμμή LED φωτίζει όσο και να προσομοιώσετε ένα βέλος. Ο παίκτης στοχεύει, καθώς και παράγοντες για τη βαρύτητα. Ένα επιταχυνσιόμετρο υπολογίζει την τοποθέτηση του τόξου όταν εκτοξεύεται. Στη συνέχεια, το υπολογιζόμενο πλάνο εμφανίζεται στη συνέχεια στην οθόνη της οθόνης μαζί με τη βαθμολογία σας.

Αυτό αμέσως με κάνει να πιστέψω για την ετικέτα λέιζερ, καθώς και αισθάνεται σαν ένα προϊόν που θα μπορούσε να είναι γρήγορα μάζα. Είμαι σοκαρισμένος που δεν ήταν ήδη. Μεγάλοι επαγγελματίες.

[μέσω hackedgadgets]

Ελέγξτε την παρουσίαση βίντεο μετά το διάλειμμα:

Leave A Comment

Recommended Posts

Ελεγκτής ασύρματης γένεσης για PC

[Jacob] Ήθελε να παίξει μερικά παιχνίδια SEGA στον υπολογιστή του και αισθάνθηκε ότι η εμπειρία απλά δεν ολοκληρώθηκε κατά τη χρήση του πληκτρολογίου για είσοδο. Είχε έναν παλιό ελεγκτή Madcatz γύρω, το οποίο θα μπορούσε πιθανώς να συνδεθεί αρκετά απλά, αλλά πραγματικά […]

eqikk

Το Scratch αναπτύχθηκε ετικέτες RFID

[nmarquardt] έχει βάλει ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό που καλύπτει τις ετικέτες RFID. Πολλοί από αυτούς είναι χτισμένοι χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία χαλκού στο cardstock. Η πρώτη έκδοση έχει μόλις ένα καπάκι καθώς και μια χαμηλή ισχύ λειτουργίας για να δείξει ότι η κεραία γίνεται […]

eqikk