αυτό είναι και τα δύο άγρια ​​επαρκή για να μπερδευτεί ως θεωρία συνωμοσίας καθώς και η τυπική έννοια επαρκή για να είναι η τεράστια λύση που μας κοιτάζει στη συμφωνία με την οποία κανείς δεν συνειδητοποίησε. μέχρι τώρα. Oak Ridge National Lab καθώς και General Electric (GE), που εργάζεται σε επιχορήγηση από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ (DOE), παίζουν με νέα καινοτομία στεγνωτήρα ρούχων από το 2014, καθώς και να συμπεριλάβουν κάτι νέο καθώς και συναρπαστικό. Στεγνωτήρια ρούχων που χρησιμοποιούν υπερηχητικούς παράγοντες για την εξάλειψη της υγρότητας από την ντουλάπα αντί να χρησιμοποιούν θερμότητα.

Εάν έχετε δει ποτέ έναν φοβερό υγραντήρα ομίχλης, θα καταλάβετε ακριβώς πώς λειτουργεί αυτό. Μια πιεζοειδής πτυχή παράγει υπερηχητικά κύματα που ψεκάζουν το νερό καθώς και υγροποιούν τον αέρα. Αυτό ακριβώς ακριβώς το ίδιο, εκτός από το νερό διατηρείται σε ρούχα, παρά μια δεξαμενή. Όταν είναι ατομικοποιημένο, μπορεί να εξαλειφθεί με παραδοσιακό κίνημα αέρα.

Αυτή είναι μια εντελώς προφανής εφαρμογή της απλής καθώς και προσιτής τεχνολογίας – όταν το ένδυμα τοποθετείται επίπεδη σε ένα κρεβάτι μετατροπέων. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα σύστημα ξήρανσης τύπου όπου ένα ένδυμα τοποθετείται επίπεδη σε ένα κρεβάτι ή σε έναν μετατροπέα καθώς και ένα ακόμη κρεβάτι μεντεσέται από πάνω. Poof, το πουκάμισό σας στεγνώνει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αλλά τα ιδιωτικά νοικοκυριά δεν έχουν αυτά τα είδη στεγνωτηρίων. Έχουν ό, τι ονομάζονται στεγνωτήρια τυμπάνου που γυρίζουν τα ρούχα. Ανάγνωση στενά, αυτό το κομμάτι του παζλ είναι ακόμα να έρθει:

Παίζουν [SIC] για να κλιμακώσουν την τεχνογόνο για να πιέζουν την ξήρανση καθώς και τελικά ένα τύμπανο στεγνωτηρίου ρούχων τους επόμενους πέντε μήνες.

Το βλέπουμε ότι έχουν παρόμοιο τεχνολογικό εμπόδιο ως ασύρματο ηλεκτρισμό. Πρέπει να υπάρχει μια αντίστροφη τετραγωνική νομοθεσία σχετικά με τον αντίκτυπο των υπερηχητικών κυμάτων για να ανατραπεί το νερό καθώς το νερό κινείται πιο μακριά από τους μετατροπείς. Αυτό συμβαίνει, οι παρακαμπτήριοι στην περιφέρεια ενός τυμπάνου θα ήταν αναποτελεσματικοί κατά την ξήρανση των ενδυμάτων προς το κέντρο. Αυτό το κατάστρωμα ολίσθησης υπονοεί ότι το θέμα αυτό απευθύνεται. Μιλάει για τη λειτουργία μόνο των μορφοτροπέων όταν το υλικό είναι σωματικά συνδεδεμένο με τα στοιχεία. Είναι μια συναρπαστική εφαρμογή, καθώς και ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές ξήρανσης για την ενίσχυση της εξοικονόμησης ενέργειας, ακόμη και αν αυτό δεν θα παραμείνει ως συνολική αντικατάσταση.

Με έναν τεράστιο πληθυσμό, το κόστος προσθέτει γρήγορα. Υπάρχουν περίπου 125 εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες και η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων χρησιμοποιούν στεγνωτήρια ρούχων (ενώ πολλά άλλα μέρη του κόσμου έχουν υψηλότερο τμήμα που στεγνώσουν τα ρούχα τους). Το DOE εκτιμά τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο δαπανώνται για ξήρανση ρούχων στις ΗΠΑ. Η μείωση του αριθμού αυτού από το 1 / 10ο του 1% θα εξοφλήσει περισσότερα από δέκα φορές το σχέδιο προϋπολογισμού της έρευνας των 880.000 δολαρίων που πήγε σε αυτό. Φυσικά, πρέπει να στερήσετε εκείνα τα νοικοκυριά με νέες συσκευές που θα πάρουν τουλάχιστον 8-12 χρόνια με φυσική τριβή, ακόμη και αν οι υπερηχητικοί έπληξαν την αγορά το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχει πολύς χώρος για νέες έννοιες στην εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και πόρων κατά το πλύσιμο καθώς και τα ρούχα ξήρανσης. Η εργασία σε αυτή την πρόκληση θα έκανε μια φανταστική είσοδο βραβείου Hackaday. Όπως συμβαίνει λοιπόν, μόλις πέρυσι είδαμε μια τεχνική που μοιάζει με άνοδο της ερήμου αέρα ως ζεστή πηγή για ξήρανση.

[Via Reddit μέσω της Finance Yahoo]

Leave A Comment

Recommended Posts

Λήψη: TVOS 10.1.1 καθώς και WATCHOS 3.1.3 Τελική έκδοση κυκλοφόρησε

TVOS 10.1.1 καθώς και WatchOS 3.1.3 για την Apple TV καθώς και Apple Watch είναι διαθέσιμα για λήψη καθώς και Αυτή τη στιγμή σε όλες τις συμβατές συσκευές. Η επίσημη δημόσια απελευθέρωση και των δύο πλατφορμών συμμορφώνεται με την ON από μια […]

eqikk

Οι καλύτερες νέες εφευρέσεις επιστήμης 2008

δεν πρέπει να ξεπεράσουν, εξέχουσα επιστήμη δημοσίευσε το καλύτερο από το νέο του 2008, καθώς και συσκευαστεί με βίντεο καθώς και γκαλερί εικόνων. Οι εμπνευσμένες εφευρέσεις περιλαμβάνουν το ηλεκτρικό αεροπλάνο Pipistrel Taurus, το μακρύτερο πτητικό ηλεκτρικό αεροπλάνο, το μακρύτερο πυρήνα 2 Duo, […]

eqikk